Motionscenter

Området med Vestbad Motionscenter er efter mere end 40 års drift nu udtjent og skal renoveres, og vi kan allerede 1. januar 2018 sige velkommen i det nye motionscenter!

Vi undgår naturligvis ikke, at en så omfattende renovering vil påvirke driften af Vestbad, men vi har lagt os i selen for at kunne holde fast i en alternativ gennemførelse af motion og holdtræning, og det er vores håb, at alle vores trofaste gæster og brugere, vil hjælpe os gennem denne periode med godt humør og fortsat gøre brug af de faciliteter, som er til rådighed.

Imens vi bygger om, er der i stueetagen opsat et godt udvalg af vores motions- og træningsmaskiner, som dækker alle muskelgrupper og som giver mulighed for individuel træning for alle aldre og fysiske niveauer.

Her er fitnessinstruktører og fysioterapeuter, som kan hjælpe med at tilrettelægge individuel træning for at opnå de mål, du ønsker for din træning.
Læs om mulighederne hér

Holdtræning og Bodybike vil fortsat foregå på 1. sal. Gå op af trappen og til højre.
Læs om holdene hér

Omklædning vil i byggeperioden foregå i en pavillon med brusebad og garderobe. Vi gør opmærksom på, at der vil være begrænset kapacitet i de midlertidige omklædningsfaciliteter.

Vi gør samtidig opmærksom på, at hver gæst skal medbringe egen hængelås til sit skab - eller købe en hængelås i billetsalget (kr. 30,-). Efter endt træning skal hængelåsen fjernes fra skabet. Hængelåse, som ikke er fjernet efter lukketid, vil blive klippet af og evt. indhold i skabet vil blive placeret i "glemmekasserne".