OMBYGNING AF VESTBAD

Vestbad åbnede tilbage i 1958 som et udendørs anlæg.

I 1970 udvidede Vestbad med 50 meter bassin, nye omklædningsrum, motionscenter og cafeteria samt igen i 2006 med morskabsbassin, varmtvandsbassin og kurbad.

Området med 50 meter bassin, omklædningsrum og motionscenter er efter mere end 40 års drift nu udtjent og skal renoveres. En renovering som betyder, at Vestbad fra 1. januar 2017 vil holde åbent med alternativ drift, indtil byggeriet afsluttes.

Vi undgår naturligvis ikke, at en så omfattende renovering vil påvirke driften af Vestbad, men vi har lagt os i selen for at kunne holde fast i en alternativ gennemførelse af motion og holdtræning, ophold i wellness-området, undervisning i varmtvand, leg i Badeland, massage samt andre typer af behandling.
Følgende bassiner er åbne i Badeland:

  • Kravle-/plaskebassin med strandbred og en lille rutsjebane til de 0-3 årige med ca. 29 grader varmt vand.
  • Morskabsbassin med boblebænk, vanddysser og modstrøm i vandet til de større børn, ligeledes ca. 29 grader varmt vand.
  • Vandrutsjebane med effekter, der ikke er set i Danmark før (bl.a. lysshow).
  • Varmtvandsbassin, dampbad, alm. sauna, biosaunaer, infrarød helsekabine og spabad.

Det er vores håb, at alle vores trofaste gæster og brugere, vil hjælpe os gennem denne periode med godt humør og fortsat gøre brug af de faciliteter, som er til rådighed. Vi løber stærkt og ser frem mod 2018, hvor vi åbner dørene for et FANTASTISK og nyt Vestbad.

Du kan læse mere om renoveringen hér

Med afsæt i ovenstående har vi revideret udbud og priser for hele 2017. Find den opdaterede prisliste i topmenuen eller her.

Du finder vores aktuelle åbningstider, ved at klikke her eller i topmenuen.