Wellness

Vestbad har en smuk wellness-afdeling med en række varmefaciliteter: Dampbad, alm. sauna, biosaunaer (kombinerer sauna med damp), infrarød helsekabine, spabad og et stort varmtvandsbassin. Endvidere er der adgang til en terrasse med stole og borde, hvor der er mulighed for afslapning i det fri.

Minimumsalder for adgang i wellness-afdelingen er 16 år.


Hvad er formålet med wellness?
Varme omgivelser fremmer blodcirkulationen og er i det hele taget gunstigt for dit fysiske og mentale helbred, da det får krop og sind til at slappe af. I Vestbads wellness-afdeling bestræber vi os på at skabe en stille badekultur ved at holde et lavt lydniveau, således at du kan nyde den beroligende musik og falde helt ned. Dagens travlhed sidder i kroppen – måske som lidt stress – og den dybe afslappelse i wellness-afdelingen fremmer et sundt immunforsvar.


Saunagus
Vestbads wellness-afdeling har en række dygtige gusmestre tilknyttet, så der i åbningstiden, én gang i timen, bliver afholdt en saunaguslektion. Det er dybt afslappende og meget populært.
Læs mere under Saunagus i menuen til venstre.


GENEREL INFORMATION:

Omklædning
Der er separate omklædningsrum for kvinder og mænd med garderobe og bruserum.

Retningslinjer for ophold i wellness-afdelingen
Der er nogle enkle retningslinjer for ophold i wellness-afdelingen, som vi beder vore gæster efterleve, således at alle kan få optimalt udbytte af deres besøg i wellness-afdelingen.

Grander VandVitalisering er installeret i kurbad og café. Se mere her